Och nu då?

Jag har jobbat, ätit lunch på mina föräldrars altan, jobbat lite till, haft friskvård, varit på vårdcentralen, duschat, käkat middag med en kompis. Och druckit vin. RÖTT VIN! Fy fasen vad gött det var, skulle kunnat dricka en hel flaska. Eller två. Men nu då?
Funderade på en joggingtur men det är alldeles för varmt och jag är alldeles för mätt.
Skulle chatta till mig en iPhone men det var stängt. Typiskt. Nu är jag uttråkad.

Till salu:

Ett styck knä är till salu. Eller nä, det skänkes bort mot hämtning!
Kastar med det andra i paketet också, bättre begagnat...
Jomen det var jätteroligt att springa idag. Sjukt omotiverad men sen kom jag in i det och det var riktigt gött.
Sprang och flåsade (glömde bricanylen hemma - smart), tittade på barren och lyssnade på fåglarna i godan ro och PANG!!! Knät bara small. Heltvete vad ont det gjorde. Sen haltade jag halvt om halvt resten av vägen.
Blir så jäkla arg! Nästa gång jag ska till läkaren ska jag be honom om en remiss till KSS istället för att träffa ortoped. Den ortopeden här i stan menade att "det växer bort". Det var för tre år sedan. Och då hade jag haft ont i två. For your information, sir, så har jag slutat växa. Alla fall på det hållet...

Kom precis på nu att jag ska till massören klockan sju imorgon bitti. Det var den tiden hon hade och sen går hon på semester. Det är välbehövligt med massage nu känner jag. Så sjukt spänd. Är galet stressigt på jobbet så jag funderar på att gå ner i tid. 85 - 90% skulle vara lagom känner jag. Korta ner dagarna lite. Vi får se till hösten.
Sen blir det friskvård 13:45 och sen ska jag inte tillbaka till jobbet mer den dagen.

Nu ska jag renbädda sängen, gå ner och boka tvättid och sen lägga mig och läsa värlens bästa bok!


Kram kram

Ut och dö!

Nu ska jag ut och springa - eller ut och dö! För det är 30 grader utanför mitt fönster!
DET ÄR HELT UNDERBART, jag klagar absolut inte!
Men det kommer bli galet varmt och springa - det är jag medveten om - men det kryper i kroppen på mig.
Måste få springa, svettas och plåga kroppen lite! Mums!! :)

Har förövrigt inte så mycket mer att tillägga mer än att jag är så glad att jag har vissa människor i mitt liv!
Fantastisk familj, underbara vänner och superbra kollegor ♥ Ni är guld värda - allihop!

Nepp, på med löpardojjor och pulsklocka - HÄR SKA NJUTAS!!!! :)

Kramkalas

A perfect day!

Vaknade som sagt tidigt, har städat och sen kom bästa bror med familj hit! ♥
Åt lite lunch i form av lasagne och sallad och till efterrätt blev det glass, maränger, jordgubbar och chokladsås.
Tog vårt pick och pack och åkte till stranden. Årets första dopp avklarades. Var riktigt gött i vattnet. Drack kaffe, läste bok och sparkade fotboll. Det är livskvalitet det!
Kom hem, hittade en däckad tant som ingen mer än vi verkade bry sig om. Min brorson såg henne och vi stack ut fort som skam. Sen kom ambulansen och hämtade henne. Vet inte vad det var... Var nog bara överförfriskad verkade det som... Men vad vet vi.
Jag och svägerskan gav oss ut på en joggingtur. Jag sprang bara 2,5 för knät kändes inte i toppform. Så trist när det går bra för övrigt. Vi får se imorgon om jag kan springa längre. Bättre att köra 2,5 ett tag så det inte pajar helt. Har ingen lust att plocka fram kryckorna igen...
Brorsan släppte av mig hemma för han ville låna min pulsklocka och snart hämtar han upp mig igen.
Ska käka en sallad och kolla på nån film och sen tar jag en promenix hem. Så skönt att promenera på kvällarna.

I veckan är det jobb som gäller. Jobbar dag hela veckan.
Imorgon ska jag och älskade Hanna ♥ spela bilbingo. Tisdag är det träning. Onsdag slutar jag tidigt. Har friskvård och efter det ska jag iväg på en grej så det blir skönt att sluta i tid. Sen är det torsdag och då är det träning igen och sen är det helg! Wihooo vad veckorna går fort!

Oj oj, nu tutar brorsan nedanför. Time to go!

Puss och hej!



Den här låten får mig att springa som aldrig förr:



Väckarklocka

Tyckte det var MYCKET trevligt att vakna klockan halv åtta när grannen sjöng Karlsson-låten för allt vad hennes stämma bar med en röst som hade kunnat få glas att krossas. Fy fan, det borde vara förbjudet att sjunga när man sjunger så anskämligt fult. Det borde också vara förbjudet att som 25-åring springa och hoppa runt i en lägenhet och "sjunga" Karlsson, Karlsson världens bästa Karlsson... Imorse var jag i stort behov av sömn då jag sovit kasst inatt så jag var så förbannad att jag inte visste hur jag skulle hantera situationen.. Men nu är alla fall lägenheten städad och fin!

I eftermiddag kommer brorsan + sambo och de vilda barnen! Mys, mys!
Sen ska jag ut på en långtur i spåret, hostar inte fullt lika mycket längre.
I övrigt har jag inga planer för dagen, funderar på att lägga mig i solen men just precis nu gick den i moln så jag vet inte.

Men tack och hej! Och nu ska jag spela dödsmetal (eller nåt) för allt vada högtalarna orkar!
Hämnden är ljuv.

Midsommar

Så mycket midsommar blev det inte i mitt liv.
Var på Liseberg på dan igår men var hemma rätt tidigt. Skjutsade en kompis på fest och sen hem och la mig i soffan. Ingenting mer än så. Vaknade tidigt idag. Gick hemma och grejade lite och kom sen ut på en promenad på 8 km.
Sen har jag bara varit hemma, diskat, städat och läst lite.
Nu ska jag göra te och lägga mig i soffan och se på film.

Godnatt!

Nääää!!!

Idag känns det som om jag ska avlida precis när som helst.
Huvudet känns som BLY, ögonen rinner, näsan rinner, halsen är torr och jag hostar mig till döds.
Vadå att det skulle vara värre när en kille är förkyld, ni är så jävla veka bara.. Det är det. Det är precis lika jobbigt, om inte värre, för en tjej. Varför vet jag inte. Det bara är så.. ;)
I alla fall har jag inte planerat in någon sjukdom nu. Jag har ju inte tid.
Jag knaprar tabletter som... Jag kommer inte på nåt men nånting man äter jävligt intensivt OCH mycket av. Allt för att slippa bli liggande. JAG SKA JU TILL HALMSTAD OCH DREGGLA ÖVER KARLAR FÖR SATAN!!! Vad finns det för rättvisa i världen?? Ja, men jag ska äta lite piller till annars får jag väl vara hemma...

Jag orkar inte med det här. Ska slänga på mitt nyinköpta överkast nu! :) Wihoooooooooooooo!
Jag har ju fått en massa paket i veckan som ni vet. Min "midsommar-klänning" som gjorde att jag såg ut som en liten tjock gumma = en miss med andra ord. Men fin var klänningen. Nu ska jag bara hitta nån som inte ser ut som en slaktare som kan tänka sig att ta klänningen och ge den ett trevligare liv än vad jag kan... Nån som känner sig manad? Fick tre hit-paket med :) Ett bokpaket med en bok av Anna Jansson och en av Ann Rosman och ett filmpaket med Harry Potter och Dödsrelikerna, Burlesque, Life as we know it, Black Swan, Trassel, Grown Ups och Sex and the City 2 (som bonusfilm). Den sistnämnda har jag redan så om nån känner sig manad att ta den så välkommen!
Nu har jag inga mer paket att invänta så jag vet inte vad jag ska glädjas åt nu. Har ju 36 arbetsdagar kvar till semestern så det är ju ingen idé att börja räkna ner... ;)

Näää men överkastet var det ja... Sen ska jag kolla på nån film. OCH ÄTA! Jag dör av hunger och kommer tyna bort snart... (Kanske inte - kan bergis leva 37 år om man tänker efter...) Vi får se hur det blir, jag kanske magrar av.. Men med min karaktär är det väl knappast troligt. Hej med er!

...

Det blidde ingen musik, fick promenadsällskap istället. Inte blev det någon långrunda heller. 5 km lyckas vi traska ihop! Det funkade fint det.
Nu ska jag fixa och dona lite och sen är det dags att krypa ner i sängen!
Känns som att jag inte gör något annat än att jobba och sova!

Puss och godnatt!

Fetto!

Ahhhh, mitt knä har kraschat ihop. Fy helvetes jävel vad ont det gör. Nånting hände när jag kravlade runt på golvet. Det äggskals-krasade när jag satt mig på knäna och sen har det inte gått över. Är ingen hit att springa när det gör ont att gå och stå. Men inte ska jag lipa för det... JAG VILL SPRINGA!! Jag längtar efter att få svettas och få blodsmak i munnen. Men nej nej... Idag behöver jag gå en promenad men det är så jävla tråkigt och jag orkar inte. Men jag måste. Om jag inte ska bli ett (ännu större) fetto... Så det är bara att gå. Jag vill ju inte skugga mitt kära ressällskap i Grekland. Nej, det går inte an.
Så nu ska jag ta en promenix, men först ladda musik!

Hej med er!

IKEA

Har spenderat dagen på världens bästa plats; IKEA! Har gjort av med åtskilliga tusenlappar men är två ryamattor, en garderob, en spegel, lampor, tavlor och annat småplock rikare! När vi kom ut ösregnade det och vi lyckades få in allting i bilen men det var på det berömda håret kan jag säga...
Sen kommer vi till Vårgårda och ska in på en bensinstation och köpa kaffe. Kommer ut till bilen och helvetet startar inte. Morsan fick panik och jag bröt ihop och kunde inte sluta skratta. Höll på att dö. Morsan ut och letade rätt på två karlar, den ene var helt däng i skallen. Han svor vartannat ord och tyckte vi var två kärringar som inte skulle ut på vägarna, helt störd var han men ändå rätt rolig och han var väldigt bekymrad att vi aldrig någonsin skulle komma därifrån. I alla fall så fick vi börja knuffa bilen för att få igång den. I ÖSREGN! Ja, det var helt sjukt alla fall. Sen "parkerade" vi tvärs över fyra parkeringsrutor och väntade på att ägaren till en v70 med tillhörande släp med stor rallybil på skulle komma. "Kan inte den personen, kan ingen" tänkte vi och ut kom han. Och kunde kunde han och sen kunde vi åka hem. Hemma hos mor och far dog aset igen och sen har ingen fått igång den, hahaha! Jaa, bilar ska gå.. Orkar inte med något annat.

Det om det i alla fall. Jag är nöjd över mina inköp även om hälften är kvar hos mami & papi. Behöver en större bil så jag kan frakta mina inköp ;)

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och lägga mig. Börjar känna av migrän... :-s
Känns inte alls kul.. Jag hade tänkt att dra på förfest ju :( Men jag får nog skippa det om jag alls ska leva imorgon...
Halsontet är borta *peppar peppar* så imorgon ska jag springa som en galning. GÖTT ska det bli!


Hej och hå!

Tvätt-fredag!

ÄNTLIGEN klar i tvättstugan, och ÄNTLIGEN helg!!
Har tvättat sen halv fem och nu är allt i sin ordning igen, tvättkorgen är tom och inte bara garderoben är full, utan typ allt annat också. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att få plats med alla kläder... Får väl göra en STOR rensning antar jag! Imorgon ska jag och mamma till IKEA så då ska jag handla en garderob, om någon får plats i mitt lilla avlånga sovrum, annars får jag köpa en byrå till! Vi får se helt enkelt...

Idag kom ett paket till mig! Med två fina skåpsknoppar och ett fint tyghjärta från Fridas gård.
Fick ett mail om att mina böcker var på väg också men ingenting från H&M :( Skulle få min klänning i början av veckan... Hoppas den hinner komma innan midsommar.

Nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen och sen ner i soffan med täcker, snickersglass och se klart på Harry Potter-filmen som jag började på igår. Vaknade med ont i halsen imorse som fortfarande hänger i och har nyst hela dagen. Hoppas det går över snart.. Pallar inte att bli sjuk! Men godnatt då...

Dagsformen...

Dagen började ju fint med frukost och span på hårt arbetande, halvnakna byggarbetsgrabbar. Fint det!
Men sen har det fan bara gått utför. Jag känner mig som en trotsig jädra treåring som skulle vilja slänga mig på golvet och få ett sånt där totalt frispel ni vet... Herregud!

Tänkte bara informera er om det! Nu ska jag lämna datorn för att tillbringa resten av kvällen i affären, vid spisen och i spåret! Och nää, jag orkade inte upp imorse... En jäkla skräll eller?

Typiskt!

Så jävla typiskt mig att bli VRÅLSUGEN på att springa NU... När klockan är 22:15.
Men nu blir det icke av. Hoppas lusten är lika stor kl 7:30 imorgon bitti ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa nya numret av ToppHälsa som kom idag.
Godernatten alles!

15 juni

Idag skulle min älskade farmor ha fyllt 85 år. Saknar henne massor ♥

Dagen har gått i ett jävla tempo. Har haft massor att sysselsätta mig med och till och med jobbdagen tog slut snabbt.
Handläggning, samtal med chefen och ärenden på lunchen, dagen svischade förbi.. Åkte direkt hem till mina föräldrar och färgade håret på modern och fick mat. Sen till de galna ungarna för bråk, bus, kaffe och babbel.
Nu har jag dykt ner i soffan hemma. Känner att jag skulle behöva ge mig ut på en runda. Springa helst, men jag är så förbannat trött så jag orkar verkligen inte. Orkar nog inte ens ta en promenad. Men jag skulle behöva rensa tankarna.
Fick ett trevligt samtal idag från en GAMMAL kär vän! Vi har inte pratat på hur länge som helst och det var roligt att bara få höra hennes röst. Snart kommer hon hem från storstan och det ska bli skoj att se henne! ♥

Näää, vad tror ni.. Ska jag orka ge mig ut i spåret eller ska det vara okej om jag skiter i det idag?
Jag ska ändå ut och springa tidigt imorgon bitti? Näää, fan... Jag skiter i det. Jag orkar inte. Lagar mat för morgondagen istället. Kanske... We´ll see.

Puss o kram

14 juni

Jag har inte gjort nåt vettigt idag. Hela dagen har varit full med aktiviteter men jag har inte gjort nåt vettigt.
Sov bort halva morgonen. Pappa ringde och väckte mig halv nio. Drog ut och sprang. Hämtade fadern för att skjutsa till vårdcentralen. Hem och duscha, hämta fadern.
Och sen jobb. Och inga paket har jag fått än. FAN. Åkte direkt hem till mamma och babblade med henne efter jobbet och sen hem igen. Och sitter vid datorn. Jag sitter ju framför en dator 8 timmar varje dag på jobbet. Borde fasen sluta sitta vid datorn hemma. Kommer få fyrkantiga ögon.
Det var i alla fall min dag.

Imorgon jobbar jag dag. Sen blir det att färga mammas hår och ut en runda i spåret, SÅKLART!
Det är bra att springa, har tappat ett par pannor redan. Och det finns ju att ta av så att säga.............


Godnatt!

Söndagsångest

Nu kommer den krypande, den härliga söndagsångesten.
Alltid på söndag kväll. Blääää!
Men men, inte mycket att göra åt. Bara att börja räkna ner till semestern.
Två (!!!) månader kvar. Jo... Jag går på semester den 15 augusti och är tillbaka på jobbet 5 september.
Är lite lagom sent men... Jaja, jag har semester i år alla fall :)
Har ju en UNDERBAR resa till Grekland att se fram emot i alla fall, det ska bli så gött!

Vår lilla biltur idag slutade med att bästa Hanna fick köpt sig en bil.
När jag kom hem fick jag oväntade sms och oväntat besök av en galen karl.
Blev bjuden på thaikäk och sen har vi kollat på Irene Huss-filmen som gick på 5:an. Trevligt med spontankvällar.

Nu ska jag fixa ordning lite och sen krypa ner i sängen och läsa lite.
Imorgon väntar morgonpromenad och sen jobbar jag kvart i tio till halv sju. Efter det blir det långpromenix och solning med fina vännerna.

Det var den helgen det! Natti natti kära ni!

Söndagsnöjen

Jag har drömt världens underbaraste drömmar inatt, fast det är ingenting jag tänker berätta för er.
Det jag bara vill påpeka idag är jag mår liiite bättre, är liiiite gladare och trivs liiite mer med livet... Bara för några töntiga drömmar som aldrig kommer förverkligas i alla fall :) Men man får vara glad för det lilla! :)

Gulle-Hanna ringde precis och krävde mitt sällskap idag. Vi ska åka till Örebro och kika på en bil till henne. Jajjemen, sa jag såklart. Så om 40 minuter kommer hon och hämtar mig så ska vi åka och käka innan..

Nu måste jag fixa håret för idag ser jag ut som en viss Disney-figur i skallen.
Ville bara meddela er vad jag sysslar med idag ;)

Puss och hej! / Lejonkungen


Lördag

Har haft en mycket trevlig kväll hemma hos fröken Psykolog.
Blivit bjuden på mycket god mat och vin och tjattrat om precis allt. Tydligen finns det curry-kondomer i Pakistan. Jaa, man lär sig nåt nytt varje dag...
Har fått städat och fixat hemma idag + varit ute på joggintur. Gött som skam!

Imorgon hade jag och modern planerat en tripp till IKEA men sen kom vi på att vi inte orkade och ska ta det nästa helg istället, men nu är jag sugen ändå så vi får se om jag kan locka med henne imorgon ändå! Behöver köpa en garderob eller nåt och ha i sovrummet. Kläderna får precis plats i garderoben jag har nu men då måste tvättkorgen vara full också och det är ju sådär kul... Har lite annat småplock jag behöver inhandla också.
Har klickat hem lite prylar idag också. Dörrknoppar till vitrinskåpet, ett överkast och lite annat. Nu har jag nog sex eller sju paket som ska komma hem till mig i nästa vecka! Tjoho, jag älskar att få paket. Även om jag får betala själv...

Nu är det dags att sova!

Friday!

Hurra, veckans bästa dag är här!

Har kollat på Beck; Levande Begravd hemma hos modern och fadern. Och käkat tacos.
Muuuums! Sen blev jag så jäkla trött och åkte hem och nu sitter jag här. Ska snart lägga mig för jag kan knappt hålla uppe ögonen.

HELA mitt köksfönster (som är jävligt stort) är täckt av mås-skit. JAG HATAR MÅSAR!!
ALLA måsar borde DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!! Jag gör fan inget annat än putsar mina fönster.


Imorgon kommer mor och far och sätter upp hylla, lampa och lite annat.
Kanske dock inte är nån idé för jag får ringa hyresvärden igen. Fick ju omtapetserat i mitt sovrum. Dels för att tapeten innan var ilske-gul och vidrigt ful, dels för att den spruckit på det stället där kaminen varit. Det blir ju liksom varmt där. Min hyresvärd ville INTE tapetsera för att undvika detta igen, utan bestämde att tapeten skulle tas ner och det skulle målas. TROR NI TAPETEN HAR TAGITS NER???? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Det är fortfarande typ 1 cm mellanrum mellan tapeten och väggen. Och vad händer då? Skiten spricker. FAN JAG BLIR SÅ TRÖTT!!!!! Och min toalettskol skulle karl-jävel fixa när jag flyttade in. NICHT, det har inte hänt nåt än. Sen kan jag räkna upp 47 saker till som behöver åtgärdas men icke, ingenting händer. Jag kommer bli sinnessjuk.

Nää, morgondagen var det ja. Förutom att moderskeppet och faderskapet kommer så ska jag träffa en vän och sen ska jag hem till fröken psykolog på middag, treeevligt! Ska ut på joggingtur också. Naturligtvis.


Nääääe, nu ska jag sova! Natti, natti!



9 juni

Hurra, snart är det helg!

Har sovit kasst som fan inatt. Till att börja med snarkade min granne så jag trodde att jag skulle få frispel. Helt insane att det kan höras så väl.
I alla fall. Upp kom jag, kaffe drack jag och sen satt jag i soffan en stund och kollade på blixtrarna. Mysigt tycker jag.
Har haft en ypperlig dag på mitt jobb. NOT!!! Jag tror en prostituerad har bättre arbetsvillkor än vad vi har... Men så är det! Har ju en del förmåner ock så det väger väl upp.. ELLER? Nåja.
Åkte direkt hem till mor och far och åt och beställde middag tills imorgon.. Nja, dom erbjöd väl sig egentligen och sen fick jag bestämma maten. Inte illa. Blev sittandes och tjattrade om ditten och datten. Satt och väntade på att regnet skulle ge sig lite så jag kunde ge mig ut i spåret. Det började dock bara regna ännu mer... Så jag kom hem och la mig i soffan med boken men tänkte sen att "Nääää, nu jävlar ska jag ut"! Och ut kom jag. Och sprang gjorde jag. Det är så jäkla gött att springa i ösregn. Ett halleluja-moment kan man säga. Finns inget bättre. Eller kanske nånting...

Nu ska jag ta en dusch och vräka i mig kesella, hallon och blåbär. Yummi, yummi!

Där har ni min dag, det var la trevligt!
Godernatt.



Så fin att man vill pipa (och det gör man):




Livet på BB

Har putsat fönstren i vardagsrummet och känner mig mycket redig ;) Är hög på ångorna av fönsterputsen..
Kollar på "Livet på BB" nu... Fy fan för hysterisk kvinna... Haha. Är det SÅ jävla smärtsamt? Hon vrålar ju i 1000 decibel KONSTANST, helt galet. Jag ska då aldrig föda barn om det är på det viset det ska jag säga er.
Och den andra killen då. Sicken mupp. Jaja, vem är väl jag att döma karlar. Jag har ju valt de konstigaste kräken i hela världen, haha! Men jag vill alla fall inte ha en kille som pratar om krig och amputeringar under en förlossning alla fall... Nåja, nog om det.

Nu ska jag fixa och dona lite och sen lägga mig och kolla på Off the Map.
Note to self: Köpa tv till sovrummet. Bra när man inte orkar sitta upp, är sjuk eller är bakfull. Inte för att jag nånsin är bakfull längre eftersom jag aldrig dricker längre ;)

Godnatt!

Seg, segare, segast.

Efter promenaden till massören var jag helt slut.
Bara slängde mig på soffan. Har legat där tills nu. Ska försöka ta tag i mitt liv nu.
Har inte ätit på två dagar så jag ska ta en smörgås nu.
Sen ska jag dra ett tag med dammsugaren. Så här kan vi ju inte ha det.
Jag kan inte ligga och deppa bort mitt liv. Även om det hade varit skönast. Nischt, det går icke.
Imorgon SKA jag jobba! Jag måste få mig själv på lite andra tankar.

Och imorgon kväll ska jag ut och springa. Långt och fort.
Det är det bästa som finns för att rensa bort dåliga tankar.


Har förresten kollat klart på LOST nu. Såg sista avsnittet när jag låg här i soffan.
Skönt att slippa det beroendet ;)

Time to plocka ur diskmaskinen.

Godmorgon!

Sitter vid köksbordet och ska strax ta en promenad till min massör.
Orkar egentligen inte. Men jag känner i axlarna och ryggen att det är välbehövligt.
Sen ska jag hem. Fort, fort, fort därefter ska jag hem. Jag har knaprat huvudvärkstabletter i natt.
Det känns inte som att jag har migrän, jag har ont i huvudet hela tiden och känner mig mer sjuk, ni vet... Feber och sånt. Men febertermometerna gick av för längesen och jag vet inte var den andra är... :S
Det ger sig väl. Ska försöka knata till jobbet sen, om inte skallebanken blir värre vill säga. Vi får se efter morgonens promenad rätt över ån gör det sämre.

Trevlig onsdag!

Money money money

Har gjort slut på lite pengar.
Att depp-shoppa är det bästa som finns. Eller ja, det är effektivt.
Tills man trycker på KÖP-knappen. Då försvinner glädjen och sen blir man glad igen när paketet kommer.
Ungefär.

Alla fall är en söt Maxi-klänning på väg hem från H&M och sex nya filmer, ett par skor från Nelly och lite nya hudvårdsprodukter från eleven.se

Nu börjar DH igen.

Åska

Det kom precis lägligt tror jag! Älskar regn & åska och det är ju roligt när nånting i livet går som man vill ;)
Älskar såklart inte alltid regn för det hade ju varit tråkigt men ibland så...
Min huvudvärk ger inte med sig. Fast jag har liksom bara vanlig huvudvärk, inte migrän... Känner mig helt väck.

Idag är det karnevalen här i stan. Behändigt att bo så centralt att man kan lägga sig över armstödet på soffan och glo ut genom fönstret för att se spektaklet. Det är åtta (!!) år sen jag själv gick där senast och var full och odräglig utklädd till en ost. Trevligt. Eller har den redan varit nu? Hörde en masa väsen förut men jag vet inte. Jag är ju helt borta så...

Nu ska jag slå ner min kropp igen, orkar ingenting.
Godkväll kära ni.

7 Juni

Fy vilken morgon! Jag gick upp och kände av lite huvudvärk, oväntat.
Tog tabletter och gav mig ut på en runda i spåret = inget bra beslut.
Har inte riktig migrän för det har inte brytit ut helt... Men jag har ont i skallen lite lagom hela tiden nu. Blir knäpp på det...
Det går förövrigt runt i skallen på mig och jag mår inte ett dugg bättre än igår.
Vet inte riktigt vad det är men nånting är det som bråkar med mig och jag vet varken ut eller in.
Hjärnan går på högvarv och sömnen är som bortblåst. Jag bara vrider och vänder mig. Ligger vaken, läser, räknar får, lipar en stund, kollar på tv, fipplar med telefonen. Ingenting hjälper. Livet är bara väldigt märkligt just nu.
Det går väl över men just nu känner jag mig mer down än någonsin.
Sådär, nu vet ni det.

Nu ska jag veva ner persiennerna och lägga mig i soffan och inte göra nåt. Upplyftande kan man säga...
Imorgon är det bättre, eller hur?


Jävla bilbingo!

Jag hatar bilbingo. Idag hatar jag det. Nästa måndag är jag på det igen.

Jag är fortfarande lika sur och tvär och lipig. Är nästan så jag funderar på att åka hem till mamma och pappa och sova. Mysigare så. Eller så ska jag bara lägga mig i soffan och kolla på en film och tjuta ögonen ur mig. Ska lipa mig till vätskebrist. Fattar inte vad det är med mig. Antingen är det bara vanlig PMS eller så är det något helt annat. Vi får se. Jag orkar inte med mig själv. Godis smakar illa och allt som är sött gör att jag vill spy. BLÄ! Bra PMS kan man säga...



6 Juni

Idag har jag världens down-dag. Det finns nog INGENTING som skulle kunna göra mig på bra humör nu!
Jag vill lipa, eller slåss! Jag är arg på precis allt och INGENTING går min väg!
Fan vad störigt! Jag måste vara ledig mer. Jag har söndagsångest också. Så det står härliga till.
Och brist på mat. Jag är hungrig men orkar inte laga mat. FAN VILKA BEKYMMER JAG HAR!

Bilbingo låter som ett bra nöje när jag är sur och vresig.

Det var dagens klagan, skepp o hoj!

Rest in Peace!

RIP lilla rådjuret som inatt fick sätta livet till.
Från ingenstans kom det skuttande och rakt in i höger framlampa på min bil, gjorde en graciös volt och landade med ryggen på min huv och kanade upp i rutan för att sedan flyga ner i asfalten och ner i diket.
Tänkte att nu kommer den in i ruten och börjar krafsa på mig med sina små ben men inte. Tur det.
Hittade inte det stackars djuret då det var högt gräs och dike och bäcksvart men hörde in ett ljud och ringde polis som skickade ut jägare. Usch, stackars Bambi...

Har varit ute på äventyr idag med mor, far och två små galna kiddos.
Nu ska jag ta en dusch, agera chaufför och sen ut till kära vännen R och tjöta skit.

Nu ska jag beställa en ny nummerskylt!
Tjipp!

Varmt!

Helsike vad varmt det är!! Men jag klagar INTE!!!
Underbart att ligga ute i gräset och bara steka på den flötiga kroppen...
Vaknade sent idag, eller ja... Halv tio var väl klockan och kom på att jag var felparkerad. Blev snabbaste morgonen på 100 år och sen har jag legat i solen. Ska ta en dusch nu och sen till fröken frisör.
Får försöka springa efter om jag hinner, det spritter i benen. Jag vill springa, flåsa, svettas och känna pulsen öka.
I alla fall. Sen kommer fröken frisör på dinner innan vi ska ut och vandra.
Fick skoskavsplåster av kära mor! Tack älskade du!

Later!

Inlinesåkning

Gaah, mina fötter är helt sönder.
Hade fel skor på mig igår och fick en sjuhelvetes shoeshave. Aaaah! På det så filade jag fötterna = dålig kombination. Idag har jag sprungit (dock endast 2,5 km) och åkt 15 km inlines. Behöver jag säga att det är skavt både här och där? Men men, inget att lipa för.
Har tvättat hela dagen också. Var behövligt för tvättkorgen var ÖVERFULL.

Nu ska jag fixa och dona lite och sen krypa ner i nybäddad säng och sova gott. Imorgon bitti blir det en sprintur innan frukost. ÄLSKAR verkligen att springa, tycker det är så skönt nu när jag väl kommit igång. Sen funderar jag på ett lunchspinningpass för att få upp flåset lite. Ska till min underbara frisör också och få fixat manen. Mörk eller ljushårig är frågan men jag kanske får fortsätta med det ljusa ett tag annars blir väl fröken frisör galen på mig... På kvällen blir det "Kinnekullevandringen". 1 mil i hääärlig natur, gött!!

Funderade på att flytta till blogspot. Gjorde det en annan gång och sen tog jag bort misshanniebloggen där ifrån och nu kan jag inte få dit den igen för jag har glömt min inloggning. JÄVLIGT RUTINERAT!!!



Godnatt kära ni!

HELVETE!

Ingenting funkar ju på den här jävla hoooooooooor-bloggen!
Fan, jag får ett bryt. ÅH!!!

Har myggbett över hela benen efter gårdagens löptur. Kliar och är större än femkronor allihop.

Nu ska jag sova så jag orkar med mina sysslor imorgon. Ska tvätta, faasen så tråkigt.

Hejdoooo!

Göteborgsvarvet 2012

Nu så. Nu har jag anmält mig till Göteborgsvarvet och samtidigt betalat 495 kr för att plåga min stackars kropp i 21 km. Men fy fan så taggad jag är. Det ska bli så jävla skoj.



BILDBEVISET!!


Har haft en stressig dag - verkligen.
Handläggning i stort sett HELA DAGEN - Lyx!! Pasta och räksallad till lunch - yummi! Och sen har jag gosat med de två små trollen. Jag och barn 1 spelade fotboll. Kanske har hittat min dolda talang... Nicht.
Men som ni vet så "all good things come to an end". Jag har huvudvärk. Jag har tryckt i mig migränmedicin och hoppas det går över. Ska sluta mina blå (eller gröna) i en halvtimme och hoppas på bättre tider.

Vill ge dagens ursäkt till den lilla pippifågeln som fick sätta livet till på den stora vägen. Jag försökte väja men i valet mitt liv mot ditt var valet tyvärr ganska enkelt. Förlåt!

RSS 2.0