29 april

Grattis till världens bästa bror som fyller år idag! ♥

Har haft en trevlig kväll hos bästa vännen med familj. Har härjat med min gudson och jag vet inte om jag eller han hade roligast... Och såklart ätit bästis goda clubsandwich. I love it!
Är lycklig lottad som har dig i mitt liv hjärtat, vet inte vad jag gjort annars! ♥

Nu när jag kom hem så har jag kollat på massa klipp från bröllopet mellan William & Kate och lipig som jag är så pep jag mig igenom vigseln och kyssen på balkongen. Herregud vad fin Kate är. Och vilken klänning. Den är designad av Sarah Burton för Alexander McQueen. Den var så himla fin, vad tyckte ni som såg?

Jag ska slänga mig i säng nu för jag är galet trött. Tänkte komma upp i tid imorgon för jag tänkte starta valborgsmässoafton med en löparrunda. Sen blir det ut på jakt efter kläder till kvällens tillställningar. Sen ska det shoppas present till storebror. På kvällen blir det party party med ett gäng sköna brudar, ska bli skitskoj!
Jag har förövrigt fått en vagel i ögat. Ser ut som helvete och ONT gör det. För jävla äckligt. Hoppas den försvinner till imorgon men det är väl knappast troligt...

Time to sleep!

Nightynight!

K e s e l l a a a a a ! ! ! ! ! !

Jag är galen i Kesella!
Här är en lista på det bästa som finns i hela världen.

1. Kesella, min familj, min bästa vän och gudson
2. S, blåbär och hallon.

Inte riktigt så kanske. Men i alla fall. Jag är beroende av kesella.
Jag ÄLSKAR kesella, I love, Ich liebe.. Ni fattar poängen.
Kesella, keso, hallon, blåbär och morötter är det bästa som finns när man bantar.
Äter man BARA det så blir man smal. Och får antagligen närings- och vitaminbrist. Men ja...
I alla fall var bara tanken att få er att förstå att kesella är det bästa som finns.
Allra bäst blir det tillsammans med minimjölk, blåbär och canderel sötningsströ. Som man såklart mixar ihop. Schluuuuurp!

Nu ska jag käka morötter och kolla klart på Lost, sen ska jag sova.
Kommer väl vara mer död än levande imorgon när jag ska börja tiiiidigt.
High five för krull-hår kan jag säga. Bara gå upp - i med diadem och så var det klart. Hurra!


Godnatt och snoselisnoooos!

Torsdag

Åh vad skönt att det snart är helg.
Imorgon börjar jag 6:45. SEGT men förjävla gött att sluta 15:30.
Har haft resultatsamtal idag med chefen. Haha, jag hade KASSA tider. Fy fan vad sur jag blev, men jaja. Vet ens inte vad det beror på så jag kan inte bättra mig heller. CRAP!
Ska hoppa i träningskläderna nu och ta en långlång promenad med pappa.
Sen ska jag med gott samvete bara hem och laga mat och slänga mig i soffan och kolla på Lost resten av kvällen. Måste kolla klart snart så jag slipper det här beroendet. Jag är kär i Sawyer nämligen så jag har lite ångest över att vi snart ska separeras eftersom det bara är en säsong kvar ;)

Imorgon ska det shoppas outfit för lördag samt present till världens bästa storebror som fyller år imorgon ♥ På lördag kväll är det kalas och då ska jag sörpla vin ;) Yummi!
I övrigt är helgen oplanerad men jag ska träna och ut i spåret alla fall.
Annars, annars, annars... Ingenting.
Ja, ni får ju inte veta så mycket roligt men ni vet ju vad som händer på dagarna alla fall ;)
Jo en sak som är kul är att jag har lämnat in deklarationen nu. Hej och hå vad kul jag ska ha för pengarna efter lägenhetsförsäljningen (de har jag redan haft kul för iofs men...)

Tack och adjö.


Komplett!

Wihooo! När jag nyss kom hem från jobbet låg ett paket i brevlådan.
Med sista säsongen av LOST!! :) Hurra! Så nu är min Lost-samling komplett, halleluja-moment!! :)
Har haft en riktigt jävla dag på jobbet idag och det var galet skönt att komma hem.

Nu ska jag dra ett tag med dammsugaren och käka kvällsmat till Grey´s och Off the map.
Sen ska jag plocka ordning lite innan jag ska sova.

Inte speciellt mycket intressant att berätta för er om livet just nu. Förutom att jag har lite planer som jag håller på att försöka förverkliga, men vi får se.
Godnatt och sov så gott kära ni!

Onsdag

Godmorgon onsdag!

Satt länge igår och letade efter resor. Finns ju så mycket fina och mysiga grekiska öar att man blir knäpp av att sitta och kika. Mitt resesällskap har redan varit på Kreta så vi får hitta något annat fint. Ska bli jättekul alla fall. Har ju aldrig varit i Grekland men har alltid velat åka dit.

Har sovit jättekasst inatt, kunde inte somna igår kväll och sen har jag drömt massor inatt. Har varit uppe och druckit, varit på toa, läst... Men ingenting hjälper. Vet inte vad det är. Det är ju dock äckligt varmt i lägenheten och jag har alltid haft problem att sova när det är varmt..

Frukosten är intagen. 2 ägg och gröt, som alltid. Nu sitter jag och funderar på om jag ska måla naglarna i rosa eller rött och kan inte bestämma mig. Det är dagens bekymmer. So far...
Nu ska jag betala räkningar, slänga ihop en fruktsallad och slänga i proteinpulver i shakern och så är dagens mellanmål fixade. Sen blir det jobb till 20:15 ikväll. Hoppas på en lugnare dag idag för igår var folk helt hysteriska.

Hoppas ni får en bra dag!

Pusskalas

Müsli

Nu ska jag försöka mig på att göra egen müsli. Med massa göttigt i.. Yummi!
Idag har det inte blivit många knop gjorda faktiskt. Har varit med pappa på tippen och slängt en massa skit och sen har jag handlat lite. Nu ska jag plocka in i diskmaskinen och dra ett tag med dammsugaren.

Kvällen spenderas i soffan med datorn för att leta semesterresa till Grekland i slutet på augusti. Ska hinna titta på Desperate Housewives också (såklart) och sen ska det spånas på lite andra idéer samt skicka lite ansökningar.
Ännu inget provsvar. Gaah, jag väntar ihjäl mig. Jag tänker att för varje dag jag inte får svaret desto bättre är det. De brukar ju prioritera att skicka ut svaren om det skulle visa på förändringar. Men vi får se.

Nu ska jag ta hand om sysslorna ;)

Morgon...

Huaaaa, vilken jobbig morgon. Men sjuuukt bra att ha fluff-hår så man slipper platta och sånt därnt.
Tummen upp för permenent.
Gårkvällen blev inte som jag tänkt. Skulle precis lägga mig, kollade telefonen och hade fått tre sms från S som ville att vi skulle ta en tur och babbla lite. Så vi tog en tur och åkte och tvättade mannens bil. Lika skinande ren som min... ;) Babbel babbel och vid midnatt var det dags att dra hem.
Har sovit som ett as inatt. Har drömt en massa. Att farmor ringde och behövde instruktioner till ett spel. Att mitt ex ringde och vrålade att hans sambo skulle föda. Det kan ju iofs stämma för barnet kommer väl vilken dag som helst men att han skulle ringa mig och vråla är väl högst osannolikt...

Neeej läsa tidningen och sen till jobbet.
Har sån sjukt ångest över att gå till jobbet. Fan vad jag vantrivs.

Pussilago!

Söndagsångest

Söndagsångest. Fy fan. Men. Det är ändå gött att ha söndagsångest på en måndag, eller hur?
Brukar inte få det faktiskt men nu när det varit långledigt är jag inte vidare sugen på att komma tillbaka till jobbet.
Men men, pengar är ett nödvändigt ont :)

Har haft en UNDERBAR dag i solen. Legat hemma hos mami & papi och stekt i solen och lyssnat på ljudbok och sovit mellan varven. Har fått en härlig bränna nu... ;) Åkte hem och tog en snabbdusch och åkte på söndagstur med fina vännerna och åt glass.
Har tvättat bilen och städat den invändigt och kom hem för en liten stund sedan. Det är stekhett i lägenheten. Jag har ju flyttat och bor nu i en underbar (och inte lika underbart lyhörd) tvåa precis vid torget nu. Högt i tak och stora fönster vilket gör att det blir stekhett när solen ligger på. Har ingen balkong men har "över-fönster" i varje fönster-parti så det går ju att ha öppet jämt. Saknar en balkong dock. Och ljudisolering.

Nu har jag kollat lite fler utbildningar. Har ju redan sökt universitet och högskolor till hösten. Har sökt sjuksköterska, fastighetsmäklare och lärare. Mäklare vet jag redan att det inte finns en chans att jag kommer in på men drömma kan man ju ;) Nu har jag kollat lite KY-utbildningar som tandsköterska, behandlingspedagog och hudterapeut. Vi får se vad det kan bli. Drömmen är ju att bli läkare men den drömmen har jag redan gett upp. Nu lockar faktiskt sjuksköterska mest. Vill helst av allt bli barnmorska, operationssjuksköterska eller ambulanssjuksköterska.

Nu ska jag fixa ordning lite och sen slänga mig i säng tillsammans med datorn och kolla på "Mästarnas Mästare" och sen är det dags att sova. Imorgon jobbar jag 7:45 - 16:15 och sen blir det gymmet.
Godnatt, godnatt!



~every new beginning comes from some other beginning's end~

Påsk!

Har haft en mycket trevlig påsk med fina vänner.
På påskafton var jag ute i byn hos bästis och hennes familj. Åt tapas och spelade Wii.
Åkte in till stan och skjutsade hem brorsan med sambo och barn. Sen ringde en något överförfriskad karl och ville åka hem. Den något överförfriskade karln mådde något bättre dagen efter och ville åka på utflykt och äta glass så det gjorde vi. Sen fick han skjuts till sin bil. Jag åkte hem till mami & papi och la mig i solen.
Kvällen spenderades hos bästis med ett skönt gäng. Grillade och snackade skit en bra stund och sen var det dags att åka hem.

Idag ska jag hem till mina föräldrar och slänga mig i solen.
Bikini, bok och mp3:n.. Kan det bli bättre. Kanske kan få lite färg alla fall.
Ikväll blir det en löparrunda och sen ska jag bara slappa i soffan. Se på gårdagens avsnitt av Mästarnas Mästare och sen titta på film. Mys.

Jag har någon jobbig känsla i mig idag, vet inte vad det beror på faktiskt.
Har drömt en massa konstigt som jag inte kommer ihåg. Ni vet - bara en sån där känsla att allt känns konstigt.
Jag väntar bara på mitt provsvar. Och jag hoppas det kommer i veckan för den här väntan är galet jobbig.
Och så håller vi tummar och tår att det inte är nånting, okej? Orkar inte med en operation till. Och framför allt inte nu i sommar. Jaja, det är bara att se positivt och göra det som måste göras.

Trevlig dag, kära ni!

Helvete!

Fy fan, jag dör.
Den där ÄCKLIGA Andreas Kleerup förföljer mig.
Han är hiskeligt otäck!

Svettigt!

Jo men klockan sex imorse väcktes jag av att min äckliga, skrikiga granne började tjata i en stämma som hade kunnat få kristall att spricka. Tack, miss decibel.
Jag drömde inatt att jag hade tappat ALLT hår.
Jag vaknade i panik och kollade mig i spegeln och såg ut såhär:





Jag har varit ute och sprungit. 2,5:an blev det endast för sen fick jag sån jävla mensvärk att jag inte kunde röra mig. Annars var tanken att springa 5 km och alla vet ju att det är tanken som räknas!

Nu har jag ätit gröt och ska ta en dusch. Sen ska jag och min Polis åka till Ica eller Willys och handla.
Jag ska köpa påskägg och godis till två av mina tre små troll.
Det tredje trollet ska jag köpa till imorgon samt till hans vackra moder aka bästis som har fyllt år!

Klockan fem eller nåt sånt kommer mami & papi hit och käkar med mig.
Ikväll vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med. Är sugen på bio men det går väl bara skit ändå.


Nej, hopp in i duschen!

GLAD PÅSK alla kärringar!

Jag hör hur dom ligger med varandra i våningen ovanför...



Den här låten vill jag tillägna mina grannar som bor över mig.
Jag hoppas att ni läser detta 'cause I have some news for you!!!!
DET ÄR LYHÖRT HÄR!!!!! Jag hör allt. Man får ju förmoda att det är gött eftersom ni håller på jämt.
Jaja, kul när det går bra för andra.

Nu ska jag lägga mig och läsa.
Imorgon ska jag ut och springa och eventuellt köra ett spinningpass.
Får göra en sista satsning inför beach 2011 nu. Det är la redan kört iofs.
Sen ska jag bara njuta av att det är långledigt nu! Jippie!


Godernatten alles!


Åh gud!

Nu är jag här igen.
Fattar inte hur denna utomordentligt bra blogg har glömts av.
OCH. Den här trevliga bloggen har legat nere i ett år och ändå är det EN person som är trägen och är inne och kollar typ VARJE DAG! Det måste ju betyda att i alla fall en person av världens befolkning vill att jag ska börja blogga igen. Den här anonyma personen och min bästa vän vill det alla fall. Får vi tro.
Så nu gör jag ett försök här igen. Jag har ju så mycket trevliga saker att dela med mig av till er!
Det har ju hänt VÄLDIGT mycket på ett år.
Så nu kör vi igen.

Men nu ska jag och mitt fluffiga hår städa klart.
Vi (jag och håret är som två nu) dansar runt med dammsugaren och mimar i moppskaftet till tonerna av Journey och annan härlig gammal rock!
Welcome back to the 80's säger jag.

Tack och hej för nu!
//Curly Sue


RSS 2.0