Last Christmas

Jag har haft en sinnessjukt effektiv och intensiv helg. Fredag: Vakna, kaffe, frisörbesök, julklappsshopping, lunch med Charles, mer shopping, hem, slå in paket och mot skogen för mat, bebisgos, babbel och Bingolotto med älskade vännerna! Ni är såå underbara allihopa!

Julafton: frukost hos mor & far. Resten av dagen tillbringades hos brorsan med familj. Mycket mat, tomtebesök, godis, tv, vin och spel. Mysigt som bara den. Fick fin-fina paket: ett par byxor, tre linnen, presentkort, Pandora-armband, bok och massa annat.

Juldagen: låg i sängen till lunch, förflyttade mig till soffan. Upp och fixa och promenera i stormen till förfesten. Hade såååå kul! Har världens underbaraste vänner.

Idag har jag mått bra. Mina två herrar var inte lika pigga... :) rätt åt dom. Nu ska jag snutta kudden.

Pusskraaam~In another life, I would be your girl~


Jul

Har haft celebert besök i afton. Min gudson (vi kan kalla honom Grodan) på 2,4 år kom hit med julklapp till mig. Grodan vet vad hans gudmor vill ha. En påse innehållande te, kaffe och choklad. Ett iPhone-skal, tre Dior-nagellack, tre ögonskuggor, en te-sil och en burk jag ska ha diskmedel i. Tack älskade Grodan! <3 vi åt lite mat och barnet röjde runt, hans far intog soffan och jag och bästis pladdrade på om allt från jobb till nyårsklänningar och Björn Rosenström (som inte har något samband what so ever...)

Nu ska jag fixa knäck. Imorgon ska jag ta mig till Trollhättan. Shoppa, fixa naglarna, luncha med Linus och fixa sista julklapparna. Först ett frisörbesök. Kvällen ska spenderas med mina goa vänner!!

Puss!
Bjuder på en obscen bild från min och bästis karatefyllahelg!


Knäääääää!

Åh Gud!
Jag har ju problem med mina knän. Mer eller mindre. Nu mer...
I torsdags var jag ute och sprang. Ska ju som bekant springa göteborgsvarvet i maj... Hur som, jag sprang och att springa på asfalt är ju inte jättebra för knäna. Kände att det brände och small till på utsidan av vänster knä. Det gjorde svinigt ont men sen blev det bättre så körde ett par stenhårda intervaller och sen var det bra med det.

Igår hade jag inte ont. Inte mer än vanligt. När jag vaknade imorse och vände mig i sängen så brände det till igen och det kändes som att nånting gick av i knät. Jag reste mig och knäet bara vek sig. Sen har jag inte kunnat gå normalt. Men man är väl rutinerad så kryckorna är i bruk nu ;)

Har haft en bra dag alla fall. Bytt däck (bättre sent än aldrig), tvättat bilen (också bättre sent än aldrig), varit hos bästisfamiljen och träffat bäste L för kaffe samt haft taxiverksamhet :)

Nu är det dags att sova. I morgon är det pusselläggning, städning samt filmmaraton. Veckan som kommer bjuder på jobb och ett Ullaredsbesök :) jihoooooooo!


Puss på er!


RSS 2.0